Despre noi

Cine e Cooper? ...Flash Cooper

Pe scurt, suntem una din primele companii romanești, brokeri de print. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul printing-ului și al vânzărilor, cel care a pus bazele acestei afaceri este chiar Ciprian Păduraru. Probabil că îl vei cunoaște dacă alegi să lucrezi cu noi!

 

De ce ai folosi un broker de print?

Deși ești tentat să crezi că achiziția directă este mai avantajoasă din punct de vedere financiar și logistic, e posibil să te înșeli. Cumpărarea de la un broker duce de multe ori la o experiență pozitivă, eficientă din punct de vedere logistic, precum și la  prețuri competitive. 

În concluzie, e simplu, de cele mai multe ori este mai ieftin să lucrezi cu noi decât să apelezi direct la o tipografie.

 

Cum este posibil așa ceva?

Flash Cooper colaborează frecvent cu peste 20 tipografii, atât offset cât și digitale. Datorită comenzilor repetate și a volumelor mari, noi, adică brokerul de print, obținem prețuri foarte avantajoase pentru tine. În acestă situație, vei avea practic de ales oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Astfel, ne asigurăm marja de profit atât din discount-urile pe care le negociem cu furnizorii noștri cât și din costurile operaționale pe care le menținem la un nivel foarte scăzut.

 

Costurile scăzute contează, cum rămâne cu calitatea?

Pe lângă garanția unuia dintre cele mai mici prețuri pe care le poți obține, Flash Cooper mizează și pe calitatea serviciilor pe care le prestează.

Cu alte cuvinte, noi putem alege pentru tine cel mai potrivit furnizor în funcție de ce ai nevoie. Spre deosebire de o tipografie, care are un număr limitat de mașini, drept urmare o abordare mai putin flexibilă în ceea ce privește comanda ta, noi alegem furnizorul care are cea mai avantajoasă ofertă pentru tine, nu numai prin prisma prețului cât și al calității materialelor, rapidității livrării și a condițiilor de plată.

 

Altceva?

Păi cam asta e, tu ne scrii iar noi organizăm pentru tine o licitație ca tu să beneficiezi de cel mai bun raport calitate preț. 

Și nu, nu dăm de 10 ori diferența dacă gasești în altă parte mai ieftin!